Om kennelen
 
    Mine hunde
 
    Hvalpe
 
    Tidligere kuld
 
    Links
 
    Facebook
 

Hvalpe


Diaz (Joliga's Catwalk Charisma)

er parret med skønne


Anton (DKCH DEJCH DECH Touch Of Magic Enjoy The Game)

Anton er født hos Kennel Touch Of Magic i Rødding, og bor nu hos Kennel Twinkle Of Joy i Nyborg :-)2 skønne drenge er født ved kejsersnit den 10. august 2017 og vil kunne flytte hjemmefra den 5. oktober 2017 :-)En hvalp herfra er avlet efter Dansk Retriever Klubs og Dansk Kennel Klubs avls-anbefalinger og sælges med DKK-stamtavle og DKK-købsaftale med tilhørende garantier.

Den er blevet chipmærket og sundhedstjekket hos dyrlægen og får sin egen sundhedsattest. Den har fået 1. vaccination og 2 x ormekur inden den rejser hjemmefra, li'som den vil være registreret i Dansk Hunderegister.

Hvalpen bliver født og vokser op inde som en naturlig del af familien. Den er velplejet og renlighedstrænet og vant til både børn og voksne og andre venlige hunde samt præsenteret for at køre i bil.

Med sig får den 15 kg. kvalitetsfoder fra Flatazor + 1 fløjte med samme lyd, som den har været trænet til at reagere på + en baby-dummy + et lille tæppe, der dufter af dens mor og søskende + 1 års medlemskab af Retrieverklubben, såfremt man ikke allerede er medlem samt information/gode råd omkring dens første tid i sit nye hjem :-)

Herudover kan man selvfølgelig til hver en tid kontakte mig og spørge om alt mellem himmel og jord :)

Gitte Sjælland, Rådyrløkken 68, 5210 Odense NV, 28301211, gittesjaelland@gmail.com